Vanliga frågor…

Blir jag mätt på 5 dumplings?

Det är jättesvårt för oss att veta hur mycket varje person äter för att bli mätt. Vi brukar rekommendera 8st med ris/sallad eller soppa första gången, så får man se om det är lagom eller för mycket. 8st är den storlek som de flesta brukar välja. Men om du är super-hungrig, ta 12st!

Varför svarar ingen i telefonen?

Under lunchen/middagen är det ganska stressigt så vi har väldigt svårt att hinna med det just den tiden. Förlåt!

Jag vill förbeställa mat. Hur gör jag?

Är det bara 1-8 portioner är det ingen större idé. Det går lika snabbt att komma in till oss och beställa. Desutom håller sig maten varm längre då. Om du vill förbeställa fler portioner till lunchen brukar vi rekommendera att man kommer och hämtar 11.00-11.30 eller efter 13.30 eftersom vi kan ha det lite lätt kaosartat under den mest intensiva lunchtiden. Ring jättegärna dagen innan så att vi har tillräckligt med ris och soppa. Det här låter kanske lite reglerat men vi vill inte råka skicka iväg fel mat och vi vill gärna att alla ska få det dom är sugna på.

Är dumplings GI?

Nej! Degen som är runt dumplingarna är av vete. Men vi har andra alternativ som funkar om man följer GI. Gå in på MATEN i huvudmenyn och klicka på meny. Håll muspekaren över den mat du är sugen på så kommer du att kunna se vad den innehåller.